torsdag 17 november 2016

Stubbe


 

Länge sedan det åktes hoj på den här bloggen. Pojkar och flickor från Dalarna är ju litet av ett annat virke så vi håller i. 
 Lite för sent för de åksugna rullade säsongen vid Piparbo Raceway igång, men å andra sidan talas det om att banan kommer att hållas öppen hela vintern med hjälp av traktordriven snöslunga! Här nedan är bild från den första provkörningen i samband med bansträckningens utformande. Två sanna entusiaster håller med mark, tid, utrustning och engagemang på denna lilla högklassiska anläggning.


 Kul att det finns eldsjälar som orkar, också kul att det vid säsongens första körning deltog ett par tjejer. Rimligtvis finns väl inget som säger att motorcykelsporten är för män allena? Naturligtvis är det sedan länge känt att vi pojkar tänker på lek medan kvinnorna tänker på familjens väl, men ändå.
 Senaste besöket vid banan var det dock lite tunt med folk, endast tre entusiaster som fick stå ut med kalla fingrar, vurpor på den isiga åkern (nå, det var väl egentligen bara jag..) och frysta slattar i kaffekopparna.


 Men ett par trevliga timmar fick vi lik förbaskat!

 Ödmjukt

1 kommentar:

  1. I dalarna finns det tjejer, flickor och kvinnor och så pojkar. Naturligtvis fattar inte de lekande pojkarna att kvinnorna håller sig till karlar.

    SvaraRadera