fredag 4 november 2016

Talkshow hos MC Collection med Peter Williams

Här kommer ett tips om ett bra sätt att tillbringa en eftermiddag i december, kan tyvärr inte själv gå men önskar att så vore. Sen senare på kvällen är det efterfest i stadshuset.

Den 10 december arrangeras en Talkshow med Peter Williams hos MC Collection i Sollentuna, strax norr om Stockholm. Här hittar du en av världens mest exklusiva samlingar av motorcyklar.
Nu står det klart att Peter Williams kommer till MC Collection den 10 december klockan 14.00. Det blir talkshow med motorcykeltidningen Classic bike:s specialist Robert Lavér och Peter.
Peter som lyckades vinna formula 750 loppet 1973 på Isle of Man med sin racer som även finns att beskåda i motorcykelutställningen. Detta är en replika som han låtit bygga. Hör hans fascinerande berättelse live. Biljetter bokas endast genom förbeställning via mejl: info@mc-collection.com. Du kommer då få en bekräftelse som visas upp i kassan den 10 december. Biljettpris 200 kr.
MC Collection är en privat samling motorcyklar inriktad på att visa motorcykeln ur ett design-, konst- och tekniskt perspektiv. Här får alla motorcykelentusiaster på nära håll studera motorcyklar och hur de har utvecklats under mer än 100 år.
Mer info på www.mc-collection.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar