söndag 20 oktober 2013

Eländes elände

Har för inte alls länge sedan utlovat att bygge av cafe racer ska utföras och att Nonshines förföljare skulle få åse förvandlingen. Just nu verkar det som det kommer ta en stund innan detta händer då andra tråkigare uppgifter måste utföras.
I och med att det har kommit in golv i det som ska bli vår verkstad så måste hammaren greppas och snickrandet börja så att det blir en ny verkstad. Själv är jag ytterst ovillig att utföra slikt arbete men kan inte hitta på en tillräckligt bra motivering för att inte göra detta arbete då säsongen är över till stor del gällande krängande av motorcykeldelar.
Vi har även beställt och fått hem 28 fönster/isolerglas som ska in i lagårn och de tar sin tid att få dit, man ser heller inte något resultat då de inte ens syns när de är monterade, känns ju inte så kul när man varit duktig att ingen ser.
Börje Ivarsson har hjälpt till med mycket och förgyllt vår tillvaro med sin person, många samtal om både det ena och andra har hafts. Mestadels har det handlat om classic racing och trimning men även andra mer oväsentliga ämnen har avhandlats. Börje är nu klar med de svåra snickerierna och då jag inte bara är dryg ut även korkad tror jag att jag klarar resten själv så han har fått åka hem. Rekommenderar Ivarsson om mer avancerad snickerihjälp behövs, själv skulle vill jag ha en rekommendation angående en bra elektriker som är villig att koppla el i Gisslarbo.
Nu kommer det inte avhandlas mer byggerielände på länge då det kan sänka bättre bloggar än denna webbens avigsida, så var ej oroad för att Nonshine ska bli en ännu variant av Äntligen hemma med Timell.

4 kommentarer:

 1. Har det snöat? Eller är det rimfrost?

  Dörrarna verkar inte vara speciellt välisolerade men jag förutspår ett förmak / luftsluss!?

  SvaraRadera
 2. De kommer bli välisolerade men eftersom detta inte är en byggblogg kommer inte det framgå hur här.

  SvaraRadera
 3. Nä ingen byggblogg, här snickras det ju mest. Men du har ju nämnt "bygga (cafe´)räcer" några ggr så det kommer väl ;)

  SvaraRadera
 4. Där fick du mig.
  Ingen snickerijävlablogg skulle jag skrivit

  SvaraRadera