måndag 7 oktober 2013

Z50 Honda Monkey


Stor som en fingerborg för fullvuxna är kannan i en Z50. Hittade en slik idag, alldeles ny Honda original. Kanske skulle skaffa resten med men jag vet inte vad nyttan skulle vara, har haft ett par vrak genom tiderna men aldrig haft en som ploppar i röret, du som hört en gå förstår vad som menas med ploppandet.
Har även hört rykten om att det i Finspång ska finnas något av det mest ovanliga som överhuvudtaget har tillverkats, med det menar jag inte att det bara finns ett exemplar för hela världen är full av saker som gjorts i ental utan här är det förutom det märkliga i att det överhuvudtaget kom ut från fabriken i Coventry även en ytterst sällan sedd motorkonstruktion. Själv trodde jag att den endast fanns som prototyp och undrar om inte det är en tro som många riktiga experter på märket har delat med lekmän som undertecknad. Förr eller senare kommer det bilder så häng tätt.

2 kommentarer:

  1. Rykten är något difust . Att veta är mera konkret . Du vet och jag vet så det så .
    Runrun

    SvaraRadera
  2. "Hela världen är full av saker som gjorts i ental" Lysande! Önskar att nån kunde berätta det för alla Blocketannonsörer som säljer "UNIKA!" saker eftersom de är en av endast 1653st svensksålda med den färgen i kombination med fempetad låda...

    SvaraRadera