söndag 6 oktober 2013

Uppstart  Har som nämnts skett för Sätermannen the blogg. Tackar allra uppriktigast för den fina gratisreklamen här på denna redan etablerade avigsida!! Ser det som en ära att få vara delaktig i Nonshine bloggen men har också ibland skrivklåda som inte på något vis är motorrelaterad. Dessutom uppstår emellanåt behovet av att få ondgöra sig över, som exempel, skenheliga Jehovas, skönt att kunna göra det utan att personen Thomas eller företaget Spinnin wheel på något sätt skall behöva stå till svars för sådana påhopp. Sätermannens blogg har garanterat inget enhetligt innehåll och uppdateras inte heller enligt något begripligt mönster... Om du inte kan få nog av Sätermannen (än så länge är det endast specialvovven S.O.Y.A som inte verkar kunna få nog, tom hundförerskan blir ibland mättad på Sätermannen) så är du välkommen.

Ödmjukt

2 kommentarer:

 1. Skulle också vilja ha en blogg där man kan vädra lite andra åsikter gällande politik eller annat samhälleligt. Igår efter att ha sett partiledardebatten skulle det ha varit extra skönt att få dra till med lite undringar om när den där karln ska svara på en enda fråga. Eller ha åsikter om det svammel som kunde höras som exempelvis.
  "Vi ska driva miljöarbete inom naturens ramar."
  Eller
  "Vi vill ha en bra skola där alla trivs och får en bra utbildning."

  Tillskillnad från oss andra då som endast vill ha en bra skola för ett fåtal som är extra rika.

  Kanske tur att jag inte har en såndäringa personlig blogg, blir ju alldeles upprörd. Ska hålla mig till knarrar, pippar och skrot.

  SvaraRadera
 2. Just därför vi gillar Nonshine. I en värld som ibland känns lite sisådär kan man lita på att här är inga sura miner, här kan man koppla av med knarrar, pippar och skrot! Gnällkukeri är aldrig kul/trevligt/produktivt men skulle ditt behov av verbala uppstötningar bli allt för stort kanske du kan få dyka upp hos Sätermannen som gästande gnällgubbe!?

  SvaraRadera