tisdag 1 oktober 2013

Triumph Trident 150V 1972

 Här är mitt nyinköp, kommer plocka en del delar från denna som exempelvis motorn. Originalmotorn med matchande nummer mot ramen finns men är ej i den. Ska vara nyrenoverad med nya lager osv men utan monterad topp.
Målet är att inom en snar framtid ha byggt om denna till en halvfrän cafe racer, helfrän har jag inte tid med. Ska sedan sälja den förhoppningsvis och med de pengarna sedan kunna handla en koppling, 3 st kolvar, kamaxel och lite annat krafs för att få ihopp den motor som blir över. Kommer alltså sälja en hel komplett cykel och det kommer inte ens räcka till de trimbitar som behövs. Man kan ju undra vad man håller på med ibland.

Turligt nog fanns det en orörd bakram med i paketet som inhandlades, även en del annat bra och ha då denna knarr har varit och farit i olika skepnader sedan förra ägaren hystade upp stålar för den 1975. Fruktar att Nonshinebloggen kommer innehålla en del kafferäserbyggeri fram till jul.
Noterar att någon har snyggat till lite på bloggen med Union Jack, vet ej vem men på listan över misstänkta finns endast två, kanske samma kan flytta ner TV-grunkan under förföljarna när det ändå jobbas.

3 kommentarer:

 1. Spännande. Hur många episoder är det tänkt att bli. För du har väl skaffat kamera och videoredigeringsutrustning för att filma när smideshammaren betvingar bitarn. Sen ut på Nonshine Channel på Yotube, sen dröjer det inte länge innan Discovery Channel hör av sig. Hipp som happ så är du mitt i smeten och med i någon bike build off med dysfuntionella familjen och de andra hårda grabbarna.

  Gonatt

  SvaraRadera
 2. disfunktionell var ordet, gommmoorron!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt så härligt fel ALLT blir med en King&Queen! För övrigt ser vi fram emot kaffebyggningen och i den eventuella serien spelar jag gärna rollen som kusinen från landet.

  SvaraRadera