onsdag 9 oktober 2013

P&M

Inspirationens flöde har avtagit, svårt att göra något på riktigt även om det är plättlätt i tanken. Lyckades dock masa ut mitt arschle i pannrummet så lite arbete kunde utföras. Bytte kamkedjespännaren som krånglat lite under säsongen samt fixade med kosmetiken.
Om det nu dyker upp en spekulant med vinnarambitioner så kan det ju vara trevligt om cykeln ser bra ut så det blev utbyte av slitna delar samt rengörning. Känns inte som min grej att blanka till prylar, roligare att bygga. Skulle kunna köra cykeln nästa år igen men det vill jag inte då jag är klar med denna. Vill köra BSA Rocket 3 2014, hoppas att det blir så och att jag känner mig klar med den också inför 2015.

4 kommentarer:

 1. Jag är själv barnsligt förtjust i John Deeres färg och då menar jag den gröna. Målade vårt förra kök i den färgen.
  Egentligen ska tank och kåpor vara British racing green och vitt som då skulle bryta fint mot den ljusare grön men det hanns inte med och ökar heller inte farten på knarren.

  SvaraRadera
 2. Å fan, är det John Deeres gröna, vad är den guldgula då ? På tal om traktorer så heter min måg John, hanns farsa är bonde och du kan säkert gissa vilka maskiner han har på lantbruket.

  SvaraRadera
 3. Guldfärgen är frambruten för att vara lika som Campagnolos färg, gjordes analys på färgen från en ny slik fälg, tror dock att det inte blev rätt. Har ett par Campa i nyskick och de är blekare.

  SvaraRadera