måndag 27 januari 2014

Mera magnesium

 Hittade denna lättviktsbit som herr Rising lät gjuta upp i Wedaverkens gjuteri som var fena på magnesiumgöt. Gissar att den gjordes specifikt för enduranceracern så den är nog ganska unik. Det står inte bara ISR på den utan även den nykorade Stanleyvinnaren Klarkner fick med sitt firmanamn på kåpan, lite svårt att se på denna bild men kika noga så ser du Moto Speed texten, dte var där puffran byggdes.
Notera att den ligger på en Keihin CR låda men innehållet i samma ask är Mikuni RS 33, förvirrande, undrar vad som hade varit bäst, så som det är eller vice versa.
Om jag kommer köra cykeln med nämnda kåpa vets det lite om just nu men det finns en magnettändning över från mitt Moto Martin bygge som nu har begåvats med laddning och Dyna batteritändning. Samma sorts magnet användes på Pecketten förra året och den missade inte en takt så den ligger bra till just nu. Även avsaknad av batteri lockar hårt. Sen att kåpan är röd och läcker kanske man kan leva med, eller inte.

1 kommentar:

  1. Det röda borde gå bort med bad i ungsrengörare, men du skall nog testa just din ungsrengörare på en annan eloxerad bit först. Lack fungerar oxå.

    SvaraRadera