måndag 6 januari 2014

Val?Ursäkta, förstår inte vari valet består? Den ena produkten är tändhattar för den som eftersträvar ett pålitligt gnistsprakarsystem. Den andra produkten är tydligen nån sorts skydd för att den medellöse stackare som tvingats genomsöka sopbingen efter produkter av champinjonens fabrikat ska ges en möjlighet att dölja detta. I och för sig lovvärt att någon tänkt på att konstruera covers för de som skäms över sina svampstift...
 Ödmjukt

7 kommentarer:

 1. Stilig,moraliskt korrekt och framförallt ödmjuk karl med många kunskapsområden

  Så står det att Sätermannens personlighet är i inforutan. Många kunskapsområden, säkert så men estetik är inte ett av dessa. Att välja den japanska misch masch förpackningen med dess innehåll före den fulländade Championprodukten är som att välja My little pony framför Britainsfigurer, Hello Kitty före katten Jansson, Nissan 200SX före BMW 2002 Tii, Baotian före Lambretta SX200, fyra små rätter före stekt strömming på knäckebröd, Thailand före Barber osv osv...

  SvaraRadera
 2. Ha ha
  Det tänder / gnistrar
  Per G

  SvaraRadera
 3. I alla fall så föredrar jag en 120° VD05F när det skall vara till en CB450. I det fallet suger en 90°, även om den skuller råka vara en Champion av silikon... (sådana använder jag på Norton och där passar de bättre)

  SvaraRadera
 4. Jag har championhattar på min 450 och den är snabbare än din 450.

  Sätermannen har säkert NGK eller Nippon Denso i sin 500 racer som är finansierad av Sovjet, även där är min 450 snabbare.

  SvaraRadera
 5. Ta inte i så du spyr ;)
  Själv tror jag mera på att snabbheten beror på kusken än tändstiftshattarna. Men vidhåller du att den snabbheten beror på hattarn så säger vi så.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Självhävdelse är min paradgren men i detta fall kan inte ens en slik narcissist som mig hävda annat än att farten kommer sig av stiften och dess mössor av Champions fabrikat.

  SvaraRadera