lördag 13 september 2014

Endurance


Påhängare, Ståpeder, Mopeder o nån enstaka 98:a

Skrotbaronen har talat om det, länge nu. Förvånansvärt visar sig mannen från Säter vara den mer handlingskraftige. Endurance-debuten för en Nonshinebloggare kommer, om planen håller, att bli Sätermannens deltagande i Hedemora Endurance. Körandes sin Brasilianska Walk Machine har han ett på våra breddgrader udda (men vinsttroligt) fordon. En uppbackning likt den påhängsförarna har med den Svenske generalagenten deltagandes har han dock inte.

Ett flertal Westlundare, ett av de vanligaste fordonen i södra Dalarna, samt ett antal kopior på temat. 

Den uppbackningen är i sin tur intet mot den det flertal förare av så kallade Westlundare har då självaste fabrikör Westlund kommer att finnas på plats. Ett annat intressant deltagande är Sveriges troligen meste SRM-pilot, dagen till ära på en Snabb-Berini! Kom gärna förbi SMK Hedemoras gokartbana den 20/9 och se på när några mindre mogna män roar sig. Finns också chans till efteranmälan!


 Ödmjukt

2 kommentarer:

  1. Själv är bäste dräng, sade han som kör den fristående hembyggda Ståpeden. med kinesisk motor inköpt från skrotbaronen.
    Intressant klass: 49cc mot 750cc men utgången är inte given.

    SvaraRadera
  2. Definitivt inte given! Även om jag inte är en konstruktör av din kaliber Svante o därför kör ett fabriksbygge så hoppas jag på mina 40cc !

    SvaraRadera