fredag 26 september 2014

Racingvantar


 Fortsätter med Stockholmsresan, mitt tredje stopp av sju var hos Pejer, vi bytte lite grejor och jag gick vinnande ur det med ett par nya handskar för racing.
Att köra med hårt skal på knoppen är en självklarhet men att ha det på knogarna är inte lika uppenbart för alla. Hjälm tror jag att man kan ha lite vad som helst då de förhoppningsvis är testade enligt normer, handskar däremot får man nog fundera ut sina egna bestämmelser för. Normen för mig är rejäla skydd över knogarna, jag använder mina händer dagligen och vet hur dumt det blir då de inte funkar som de ska. Fick min vänsterhand ihopspikad två gånger år -00, det gick många år innan en funkade skapligt igen, en klen men dock tröst var att det inte var höger.
Jag har kört med Pejers ställ i ett par år och är nöjd med det, först ett begagnat innan det i år slogs på stort med ett nytt måttbeställt. Pejer och jag diskuterade möjligheten att han skulle kunna erbjuda Classic racingförare ett bra pris på töj, stövlar och handskar, häng tätt för mer info senare.
Slutligen så måste det meddelas att nu har det varit över en kvarts miljon träffar på Nonshine sen start, det ramlar in runt 300 stycken varje dag på denna webbens baksida vilket är glädjande men kan bli bättre. Då jag inte bara är dryg utan även törstar efter egenbekräftelse så önskas ännu fler besök, tipsa gärna dina hårda vänner, grannar, far och mor, lokalpressen, radion och teven.

3 kommentarer:

 1. Bara för att jag kollar här ett par hundra gånger per dag så behöver du inte bli stursk!

  Veloclosettemannen

  SvaraRadera
 2. Jag är inte bara dryg utan även stursk.
  Uppskattar dock att du kikar in hundra gånger per dag.

  SvaraRadera
 3. Hej, är ni intresserade av ställ, handskar mm, kontakta Gun Britt Bergholtz på Pejer AIP, 0761676400, pejer.aip@telia.com bra priser kan fixas!

  SvaraRadera