söndag 23 oktober 2016

Nästa års cupvinnare

fångade på samma bild. Magnus kommer lätt plocka hem 175cc med sin nyinköpta finska dräpar Bridgestone, Börje brukar vinna med sin inte alls lika dräpande BSA och Pelle har fått till en kortslaging till sin Seeley och borde väl ta hem 750 enligt Trisslogiken att en dag händer det. Under tiden fram till dess kroppsbygger de sig med de modernaste och finaste redskapen som exempelvis Gisslarbos dyngvagn. Dyngvagnen är förövrigt till salu om du behöver träna lite extra eller bara behöver ha en i största allmänhet.
Lass efter lass med bråte hamnade obarmhärtigt i brasan som Kol-Isa höll rätt och ordning på. Själv tittade jag mest på och pekade med hela handen samt drack öl.

6 kommentarer:

 1. Dra dra ni gamla oxar det bästa ni förmår och knirra knarra knirra du kärra knirra knarr .
  Runrun

  SvaraRadera
 2. Tror att det är en dyngkärra inte vagn.
  #55

  SvaraRadera
 3. Sånt slöseri. Det som för mig hade räckt till uppvärming för ett par vintrar använder du för att höja den global-lokala temperaturen i Kolsva marginellt under ett par timmar.

  SvaraRadera
 4. Vagn, kärra, olika ord på samma sak.
  Slöseri med plats är vad det har varit att ha slikt liggande i vägen inne, glädjen över den nya platsen som kom loss är större än den eventuella värmen.
  Om du vill ha ved är du välkommen att hämta i skogen, ligger ett par granar där, blanda bara inte in mig i hanteringen.

  SvaraRadera
 5. Tackar för erbjudander men jag har tidsproblem, problem med motorsågen och problem med att latmasken har ätit upp ryggraden.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera