torsdag 20 oktober 2016

Ryss

 Hjälper en god vän med att nasa delar från en Dnepr, det är en glädje stor som Kebnekaise att få hjälpa till men framförallt att få bort en sån från verkligehten.
 Nackdelen är att den enes död kan vara den andres bröd och i och med detta kanske det kommer ut fler Sovjeter på vägarna än den som försvann. 80 mil har den gått innan den mötte sitt öde i Gisslarbos egen McCarthy.
Även en sidsnurra finns i paketet, om du trots mina skarpaste orekommendationer vill köpa slika kommunistgrejor så hör av dig, bilda kö, det var de bra på förr i cykelns fädernesland men nu när en varit på ställen som det även funnits gamla sovjetmedborgare vid så verkar de ha glömt allt om köandet.

5 kommentarer:

 1. Kanske bästa affären på länge, förresten vad är det för skick på sidspisen?

  SvaraRadera
 2. Sidspisen är i okänt skick, går runt, pris 2500kr

  SvaraRadera
 3. Slå Sverige med häpnad, bygg en Classic Commie Racer. Kanske i sidvangsklassen. Medbloggaren som burkare. Han är väl lite av en trehjulingsfantast så han tänder kanske på båda cylindrarna.

  SvaraRadera
 4. Lysande idé Grogg! Har försökt påverka honom i samma riktning själv. Men han törs väl inte ge sig på en riktig utmaning...

  SvaraRadera
 5. Grannarna är från Vitryssland. Jag kan be dem hämta lite "trimdelar" nästa gång dom åker åt det hållet, dom brukar åka med skåpbil. Kanske vi skulle åka på roadtrip och köpa upp lite projekthojar. Sasha ställer säkert upp som tolk ifall det behövs.

  SvaraRadera