torsdag 19 december 2013

Beymag

 Fick igår en efterlängtad klapp med för mig känt innehåll levererat med posten.
 Ändå från Nederländerna kom det, hittade innehållet på internet och tvekade endast en liten stund innan aktion åtogs med banköverföringar och adressangivelser påbörjades. Holländaren i andra ändan var snabb och effektiv så just nu står människor av det specifika folkslaget på plus.
 Ivrigt öppnades paketet trots vetskap om dess inre, den besvikelse som man alltid fruktar vid slika tillfällen höll sig borta och innehållet överträffade förväntningarna då det ej hade upplysts om att fälgen var oanvänd.
 Beymag, spansk magnesium, 18 tumshjd och 4 tums bredd, precis det jag letat länge efter. Inte Beymag förstås då jag aldrig hade hört talas om det men dimensionen. Det pinglade faktiskt i små klockor när den fyrekrade "Campagnolon" sågs i annonsen då jag sett slika på spanska eller spanskanknytna racers som exempelvis Cobas eller endurance Ducatis som vunnit på Montjuic. Har faktiskt trott att det är Campafälgar. Sen som av en händelse lästes nyss i ett vårligt nummer av AoMC 1984 att Lawson skulle fara fram med fyrekrat på sin YZR500 och visst gjorde han det.

Dög det åt Eddie så funkar det för mig med, finn förövrigt ett fel med Yamahan.

Deb 17 december förra året hade Nonshine haft 90.000 besök sen starten nästan tre år tidigare, den 20 december kommer det bli 180.000 visningar. Märkligt är att på anhängarlistan har det endast tillkommit 2 eller 3 stycken på och en av dessa är den andra Tomas och han har varit med sen start. Så om jag får önska något av er tomtar så vore lite mer aktiv aktivitet en välkommen julklapp, kanske en kommentar ibland osv. Ni som redan hör till den skaran som ger mig den glädjen uppskattar jag mycket. Utan tillbakakoppling alls skulle denna sida nog följa den väg som många bloggar gjort och falla in i overksamhet.

8 kommentarer:

 1. Det som saknas på Yaman är naturligtvis vinterdäck som enligt lag ska sitta på fordonen nu. Angående kommentarer och återkoppling så har Du en nu. Hur har Du det själv med kommenterandet på andras bloggar?

  Den 2e Tomas

  SvaraRadera
 2. Tanken är rätt, men lagstiftarna lämnar faktiskt mc-folket fritt att sladda på vilka j-a däck som helst. Ganska otroligt va.


  Messersmitten

  SvaraRadera
 3. Tänkte inte på ett så allvarligt fel som att däcken är släta. Detta är ett mycket mindre mankemang som felar, bokstavligen.

  Kommenterar sällan på andra bloggar, kommenterar ganska mycket på min egen, oftast som inlägg. Har fullt upp med det. Är även lite hindrad av att jag inte vill skriva offentligt om politik
  men skulle egentligen gärna göra det men man trampar alltid på någons tå då. Jag vill inte bli osams med folk som pga det, då skulle jag vara politiker, det är motorcyklar vi håller på med.

  SvaraRadera
 4. Kan det sitta Champion i Yamman?

  SvaraRadera
 5. Det är ett rätt, inte ett fel i så fall. Men jag tror nog inte att det sitter Championstift i denna även om dekalerna på kåpan kanske säger det.

  SvaraRadera
 6. Den på bilden är i skala 1:12

  SvaraRadera
 7. Jo det är korrekt, den är i skala för småfolk. Och eftersom småfolk inte finns så är heller inte knarren på riktigt.
  180000 besök koms förövrigt upp i igår.

  SvaraRadera
 8. Frågorna som ställs på denna eminenta informationsplats är alldeles för abstrakta för att en enkel man av lanssbygdsbörd (som jag själv) ska få för sig att mandatet för att försöka sig på ett svar är giltigt.
  I övrigt gör jag vad som står i min makt att verka för interaktivitet och god ton, utan att för den delen framstå som manisk.

  SvaraRadera