onsdag 11 december 2013

Dagens ämne

 Drevämne
Beställde ett nytt bakdrev till Husan med 41 istället för 48 kuggar, trodde jag i alla fall. När det kom så var det ännu en klinga med fyrtioåtta tänder som dök upp. Eftersom jag inte bara är dryg utan även slarvig så kollades beställningen upp innan skällning av leverantör påbörjades och visst var det mitt fel. Tycker dock ändå att drevnasaren borde fattat att ingen vettig handlar ett så stort kugghjul på vintern och anat oråd samt undrat om det verkligen stämde.

Lyckligtvis finns det drev i aluminium som är oskulder i min hylla och efter att ha deflorerats av Martin Svarv så passa det som det ska även om det blev lite trångt. Om du undrar varför det inte har borrats lätthål så beror det på att det är jobbigt samt att hål i aluminium inte är så tunga. Den alldeles för tidigt bortgångne Peter Sköld ska ha myntat att "hål ska borras i sånt som magneter fäster på" enligt säker källa och det är en devis som håller. För utseendet hade det dock inte gjort onytta.
Nu lite reklam, om du behöver drevämnen i alu så är det sånt som oftast finns i hos oss, pris 350 kr styck vilket är ett bra pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar