söndag 8 december 2013

Förarmötet, en Björntjänst

 Ni som varit med en stund på denna webbens avigsida vet om att ett förarmöte brukar vara en årligt förekommande tillställning. Det har utvecklats och efter Krax fina föredrag om tändstift förra året visste jag att det skulle bli en svår nöt att hitta något om var minst lika bra. Björn Gunnarsson var svaret på frågan och han berättade om sin Manx GP Isle of Man satsning med bilder och filmer från förra året och vilka framtidsplaner som finns gällande nästa år. Personligen tycker jag illa om IoM tävlingarna men tycker bra om Björn så beslutet var ej så svårt. Tyvärr missade jag det mesta av föreläsningen på grund av kockande och dukande men tjuvlyssnade lite då och då på det som förtäljdes och det lilla som hördes var högst tankeväckande.
 Efter att Björn var klar så åt vi middag, 20 st motorintresserade vid bordet är en garanti för goda samtal och vi fortsatte med det i 5-6 timmar innan tröttheten och alkoholen tog ut sin rätt och bingen lockade de flesta men det satt ett par tappra kvar efter halvtre när bloggarn gav upp.

Irene Gunnarsson (ej släkt) som troligen är den svenska person som varit flest gånger på ön förutom kanske de svenskar som säkert bor där hade med sig vit whiskey (irländsk stavning) smakade så där men nyfikenheten var stor så flarran tömdes ändå. En av gästerna var så nyfiken så en sjuårsperiod utan alkohol avslutades med en liten hutt.
Var ett bra kalas tror jag, alla nöjda och Björn fick åka hem med ett litet bidrag som förhoppningsvis kommer vara till hjälp vid nästa års tävlingar.

1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig tillställning och stor gästfrihet!

    /Hålborrarn med ickefru.

    SvaraRadera