söndag 22 mars 2015

Classic Racer

Att göra fynd är en bra sak, alla fynd behöver inte vara billiga utan bara att hitta något som en önskar att det fanns i ens ägo och sen kunna ordna så att det blir så är gott. Blev för ett tag sedan erbjuden en samling av tidningen Classic Racer, det var ett erbjudande som var svårt att neka till. Kanske inte så billiga och även en resa till storstaden fick göras men det var ändå ett fynd.
 De 36 första numrena finns och utöver dessa över hundra nummer till. Har kanske sedan tidigare hälften men det har varit segt att komma så långt och med lite tur finns trettiosjuan redan i min ägo. Att sortera ihop dessa nya och gamla kommer ta tid då det lätt blir så att det fastnas vid en extraintressant artikel och såna finns det gått om.
Är prenumerant av CR idag men oftast en missnöjd sådan, tycker att det står lite av intresse i de nummer som har kommit ut sen de bytte chefredaktör. Mest repriser på artiklar av Cathcart som skrevs då cyklarna som provades var nya och toppmoderna samt ett par artiklar om engelska förare som inte är kända av någon på andra sidan kanalen.
Tidningar som är äldre än fem år gamla är dock fyllda med toppintressanta artiklar och jag har nu många.
 Tidningen ovan är nummer ett och har nu två såna. När tidningarna har loggan som exempelvis nr 86 så är de riktigt bra, de från åttiotalet är packade med text och bilder som om de vore böcker.
Eftersom jag nu har många dubbelex så kommer det nog kanske kunna säljas några, om du söker ett speciellt nummer så kan jag kolla om det finns. Ska försöka få ihop en lista tids nog.

2 kommentarer:

  1. Har du (kompletta) samlingar av gamla amerikanska mc-tidningar oxå?

    SvaraRadera
  2. Jag har inga hela årgångar av några amerikanska tidningar, strönummer finns av Cycle och liknande.

    SvaraRadera