söndag 18 december 2016

Årets julklapp


Såväl den verkliga som den virtuella världen svämmar över av presenten till den som har allt. Nå, här är den, presenten till den som vill ha allt! Isgaragets Sexkalender återkommer!
 För er som, om möjligt, missade förra utgåvan kan avslöjas att den inleddes med Sätermannen som i seminaket tillstånd påkoms med sina privata delar i innanmätet på en gammal ILO isbanepump. De herrar som sedan följde för årets resterande månader höll standarden på ungefär den nivån...
 Med glimten i ögat bjuder Isgaragets medlemmar på sina lätt överviktiga, överåriga kroppar för en god sak (och er oförställda förtjusning). Föreningen Hedemoras Jultomtar har sedan 1882 hjälpt de barn i kommunen vars föräldrar har svårt att få ekonomin att räcka till kläder, julklappar, en matbit och annat som gör julen drägligare. Sorgligt att en förening med det syftet inte dött ut i ett modernt samhälle, men när de nu behövs stöttar vi dem gärna, allt överskott hamnar där.
 Manliga kunder bör förstå att ni naturligtvis riskerar att er kvinnas intresse för er svalnar. Till kvinnliga kunder lovar vi diskret leverans.
 150:- till Swish 1230987453 el Bankgiro 454-9549 samt namn och adress på den lycklige mottagaren. Fixa detta senast tisdag så lovar vi att den är framme till Dopparedan.

 Ödmjukt

2 kommentarer:

  1. Herr Januari kan bara hålla med!

    SvaraRadera
  2. Jag har missat att det ens fanns en kalender, kan inte du utöka detta inlägg med den omskrivna bilden från detta års kalender.

    SvaraRadera