fredag 23 december 2016

Listen to my Champion song

Igår damp det ner en extrafin julklapp i brevlådan, avsändare var den alltid gemytlige mannen från Säter. Gjorde en lite film då den provspelades men tror att mina kunskaper inom cinematografin behöver slipas lite, ljudet kom inte med i början fast där skryter jag mest om vår fina Bang & Olufsen grammofonspelare. Se länk, nu när julen kommer så kommer även min son hem från skolan i Afrika, kanske han kan hjälpa mig med lite Youtubetips om hur det ska fixas ihop en hel kanal.

https://www.youtube.com/channel/UCFxKeTamk3ki91TIDlWDVBg

4 kommentarer:

 1. Cinematografi!? Är det en bild-EP? Hoppas bilden var bättre än ljudet, för det var ingen hit vad jag kunde höra. Men vad kan man vänta sig när EPn saknar kvalitetssstämpel.

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde en film med min tjänsteSamsung, en cinematisk sådan. Ljudkvaliteten på skivan var det inget fel på men då det blandades in en kinesprodukt i ljudupptagningen blev det som det blev. Om det varit kinesstiftsskiva som spelats hade den inte funkat alls, brukar vara så med kinesstiften, de klarar inte tiden.

  SvaraRadera
 3. I min gröna ungdom gick det cowboyserie på TV som hette Champion the wonder horse.
  Njut av soundtracket från filmen.
  https://www.youtube.com/watch?v=-5i_pEYGe1o

  SvaraRadera
 4. Larzon, det där var ju en riktig bildskiva, och nästan i direktsändning.

  Tyvärr var ljudet "white noice" i förhållandet till min tinnitus så jag såg bara en stumfilm i färg.

  Och till baronen vill jag säga att nu skall du inte skylla tillkortakommandet på telefonen, den smartaste i sällskapet, för den är korean inte kines.

  På tal om det, vad hette superlönnmördaren (i pocketböckerna) som tränades av en koreansk kampsportsmästare som hatade kineser? Vill minnas att det gjordes en film också.

  SvaraRadera