onsdag 14 december 2016

Likt original

 Har jobbat på med att få dit gaffelkronan med lyse och tändlås. Låter inte som om det vore så krångligt men det blir mycket pill innan det sitter rakt och på rätt plats. Nu är det klart, ska jobba med finishen på fästena som tillverkats imorgon sen kan det monteras klart.
 Även styrstopp fick det ordnas med, därför är tanken på plats. Notera olika färg på gaffelben, de svarta är de som ska användas.
 Gjorde de nya delarna i rostfritt så jag slipper lacka, tycker inte om att måla.
Om en tittar noga på bilden kan det ses hur Sidovagnsisracern lämnar Gisslarbo där den inte blev långvarigt boende, hoppas den ska skänka mycken glädje i sitt nya hem. Vackert väder är det också, dubbelt bra på denna bild.

4 kommentarer:

 1. Trots att Sätermannen motstod frestelsen, eftersom han numer har vett att akta sig när det står Kawasaki. (Ni som hängt här ett tag vet att jag gillar deras design men som oftast får oljiga fingrar och lättad plånbok när jag befattar mig med deras hojar). Så ser det minsann ut som bilen tillhör en trevlig dalmas i min bekantskapskrets :)

  SvaraRadera
 2. Vad är det för något i bakrunden på bild två. Altså i bakrunden av bilden som förevisa två olikfärgade gaffelben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser det ut som ett ballt V8 bygge Skrotbaronen försöker undanhålla oss?! Tyvärr tror jag sanningen är en sketen BMW K 100 på väg att bli reservdelar på hyllan... Vi får väl höra vad Baronen säger.

   Radera
 3. Japp, K100 16V , topparna från dessa hamnar på hundkojemotorer.

  SvaraRadera