måndag 17 december 2012

90 000


Snögubben ser pigg ut, jag är lika pigg och rask själv denna dag
Nittiotusen är ett klassiskt telefonnummer som medborgare under trettio-trettiofem knappast har någon som helst relation till. Ungefär samma gäller nog för de snurrtelefoner som det numret kunde slås på då det brann i knutarna och det var fara och färde.
Anledningen till denna nostalgitripp i numerologin är att så många besökare har tjuvkikat på denna webbens avkrok, i natt var den nittiotusende besökaren här. Snart blir det sexsiffrigt och det borde firas på något sätt, ska fundera på det. MCHK-Racing hade för ett par år sedan en tävling på sin hemsida att om man var besökare nummer X så fick man köra en tävling på Karlskoga gratis. Då det var ca 4-500 visningar kvar till nummer X så satt en klurig typ som inte bara är dryg utan även lite närig och tröck ungefär 4-500 gånger på uppdateraknappen. Det tog ca 30 minuter och anmälningsavgiften är 1800kr så timpenningen var god. Konstigt nog så upprepades tävlingen direkt igen med målet femtusen visningar (X+5000) senare. En bekant till mig, vi kan kalla honom Lill-Nisse satt och uppdaterade ca 2000ggr en kväll, även det blev en bra slant för lite arbete. Sen slutade föreningen med dessa konstifikationer. Kanske skulle fixa en slik tävling själv på Nonshine.

2 kommentarer:

  1. Ni lyckades dessutom blockera sidan också för allaa andra så ni fick tröcka ostört. Idiotisk tävling som jag inte tycker du ska ta upp här.

    SvaraRadera
  2. Kan hålla med om att tävlingen inte var så genomtänkt, den gagnade endast vinnarna och inte föreningen. Men att sidan skulle ha blockerats av att någon sitter och trycker på uppdateraknappen under 20-30 minuter vet jag ej.
    Tillfället kom och det togs.

    SvaraRadera