tisdag 4 december 2012

Shopping

Generalimportören fick tji angående försäljning av insugsgummin, köpte från MC-Nyckeln istället. Av någon konstig anledning finns det gummin till Honda, Kawasaki och Yamaha men inte Suzuki men Z1000J passar lite, kommer få modda lite men med tanke på att prisskillnaden blev över 1000kr så finns det utrymme för lite extraarbete. Ventiltätningar och avgaspackningar kom med på samma beställning, även här är det lite konstigt då dessa säljs i tiopack vilket visserligen är en jämn siffra men högst ojämn i detta fall. Fyr- eller åttapack känns logiskt såvida man inte har en Megola, RCV211 eller en RC148 men de som har såna handlar nog inte från MC-Nyckeln. Insugsgummina kom med Kawasakis artikelnummer ingjutet, gissar att de är originaltillverkaren som har vulkat fram dessa med. Suzuki hade säkert en annan gummileverantör som inte släpper ut sina produkter till kreti och pleti och absolut inte till någon obskyr MC-demontering i Kolsva.
Notera på bilden att de passar nästan, kommer få såga upp hålen och kanske tillverka en habrovink eller åtta..
Imorgon ska min far och hans lille son åka till Italien för att kika på en särdeles salt knarr som eventuellt ska med hem till Finspång. Då jag inte bara är dryg utan även omtänksam så har en gästbloggare skakats fram under min frånvaro så att din saknad av dagliga uppdateringar ej ska infinna sig. Mitt mål detta år har att varje dag få in ett nytt inlägg, detta ger resultat då Nonshine nästan har fördubblat besöksantalet  och 5-6 dagars frånvaro denna webbens avkrok skulle säkert inbringa ett stort tapp.
Imorgon så kommer det en ny kåsör som säkerligen kommer ge nya insikter på små och stora frågor. Hoppas han inte är helt lysande, bara lagom.

2 kommentarer:

  1. Man kan oxå bogga fram x-antal inlägg på förhand och portionera ut dem meddelst funktionen "Schemalägg".

    En annan väg är att blogga live från en smartphone... Via blogger appen.

    Ser för övrigt framemot gästbloggning samt reseskildring från pizzornas hemland

    SvaraRadera
  2. Smartphone? Skulle inte hålla två veckor i min värld, jag har hört att de kosta över tusen kronor också.

    SvaraRadera