fredag 7 december 2012

Glöggfest

                                          Fint som polisskit.


Kamrat och intresseföreningen Isgaraget (som nog kan sägas vara en väninstitution till Nonshine/Spinnin Wheel) i Hedemora (klassisk Motorstad) inbjöd på Torsdagsaftonen till Glöggkväll. "Lerhandlarn" hade blandat en smakrik glögg som enligt utsago baserats på Strömsundskt (klassisk Isracingstad) källvatten, för övrigt släpptes få detaljer om ingredienserna... Då kamrat och intresseföreningen Isgaraget tidigare figurerat här på denna en av webbens finare avkrokar känner trogna läsare till att nämnda kamrat och intresseförening består av ett drygt (jo, på båda vis) dussin mer eller mindre omogna tonårspojkar i medelåldern. Vet inte om fruar/flickvänner/kärestor sagt till om tidig hemgång för att orka bistå i julstädning/stök nästkommande dag, eller vad det nu kan ha berott på, men den sedvanliga russtartningen (nej, motorerna går på tomgång)  av allehanda udda fordon uteblev till stora delar. Som samtalsämne och ljudkuliss startades en Bernard (miljösoppa naturligtvis) som tuffar på en tomgång vilken endast just denna Bernard och annars tändkulor kan uppnå (nernå?). Startförsök gjordes också med en helt vanlig Clio sulkygräsklippare/jordfräs, detta resulterade dock inte i något motorljud, blott en trött sulky och en ännu tröttare gammal garagegolvsheltäckningsmatta (det har inte ni i era garage!)                                               
                        Hmm, bensinkran på, växel i, varför tänder den inte?                   Ivarsson visar att han kan hålla balansen även utan stödhjul.
                                        
För övrigt, som vanligt när kamrat och intresseföreningen Isgaraget tar sig för något, en trevlig tillställning med tillhörande/sedvanligt ljug och beundrande av varandras stolliga pryttlar. Långväga gäster denna kväll var MöklintaKalle, stolt ägare av en stödhjuling ni snart kommer  se fräsa runt med Italiensk trepipig puffra! Och Herr Ivarsson, regerande nordisk mästare i Classisktstödhjulingsburkslaveri! Även du är hjärtligt välkommen för en kopp kaffe o lite ljug närhelst du har vägarna förbi.

                                Som synes har även damer jättekul i vårt garage.


                                              Werner, Svante och Bernard

Dagens tips: Gör något kul tillsammans med dina vänner.

 Ödmjukt Sätermannen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar