tisdag 2 april 2013

Donator

Den som söker han finner, i alla fall en man med mina resurser. Bakoket på Pecketten är visserligen av fint och ädelt ursprung men då jag alltför sällan använder bromsen bak söktes något nättare. Framförallt är det originalskivan bak som var onödigt krallig som de flesta japanska bakskivor brukar vara. Hittade ett litet Brembo på en enkelsving från Aprilia AF1 1988 som kommer funka gott tros det här i Gisslarbo. Skapligt avancerad pjäs den däringa 125 delen med tanke på att RC30 var toppmodern samma år.
 Det första oket som hittades var ett Grimeca från en annan sketraka men det var åt fel håll, är heller inte lika nätt som Brembo även om det är en kopia, kommer dock använda hållaren från det oket tror jag.
Angående 356an hittade vi ingen, får försöka nästa 1a april igen. Kan även prova ett annat datum egentligen för det finns just en sån Porsche nergrävd i trakterna men exakt punkt vets ej, kan få platsen utpekad men kan bli mycket förflyttande av jord om det bara är ett par meter fel. Sen är ju inte tyska grejor min grej heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar