söndag 21 april 2013

Seeley Honda till salu

Har blivit erbjuden en Seeley Honda som som kommer kräva en massa jobb, efter att det är utfört så kommer den dock bli en läckerbit. Dessa cyklar är inte direkt vanliga och betingar höga priser i England när de är i gott skick. Texten här under har försäljaren skrivit.
Seeley Hondan har riktiga Lester fälgar så det är mycket bra grejor, samt Marzocchi ställbara och luftstötdämpare bak.

Cykeln är komplett, motorn har smitt parti,stakar, kolvar, motorn går perfekt, motor ca 1975-76.
Den har original Honda framgaffel och bromsar fram.
Sen måste hela gås igenom och restaureras, den har stått 30 år ca, men motorn har startats då och då. Har börjat plocka med den och ren gjort motorn utvändigt bland annat.
Har nummerplåten kvar men inga papper.
Detta är en mycket ovanlig och mycket trevlig cykel med helkåpa,du hittar inte en med en äkta helkåpa, dom har nästan alltid halvkåpa, eller felaktiga kåpor monterade eller ingen kåpa alls, så Seeley är riktigt ovanligt men ändå ovanligare med denna äkta helkåpa , en sits och riktig alu tank som tyvärr lackats, så man bör ta bort lacken och polera upp alu tanken för trevligast utseende. Den är riktigt rolig och skön att köra.
Sådan här objekt växer inte på träd, kanske enda gången du får möjligheten till något sådant, i färdigt skick är den värd minst 100.000:-kr och uppåt, så jag vill ha 32.000:- kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar