fredag 5 april 2013

Lester

 För de flesta i motorcykelvärlden förknippas namnet Lester med fälgar som de på bilderna.
 En god vän till mig bygger extrafräna knarrar och önskade sig hjul i stil med Lester och föreslog diverse Yamaha och Kawasakiprodukter men turligt nog kom en bakfälg av äkta vara in denna vinter och en främre variant fanns redan så nu blir det rätt. Med stor sannolikhet kommer ni få se en hoj i diverse hojblaskor om ett par år med dessa monterade och säkerligen kommer du liksom jag fundera på varför inte man själv haft fantasin och känslan att bygga en slik maskin. Detta kommer inte bli en cykel byggd av dyra bitar så den egna ekonomin är inte gränssättaren, inte heller resurserna gällande utrustning för mekanisk bearbetning och dylikt.
Fälgen bak är oanvänd och har prislappen från Lelles kvar, 390 kr på rea. Fram kom den från en Suzuki med skivor vars utseende inte kommer kunna förbättras. 

3 kommentarer:

 1. Tur att inte alla har samma smak. Då hade du aldrig blivit av med dom där kärrhjulen.

  Appropå ärtsoppa. Hur stor marknad brukar det vara i KMV-hallen? Är det värt ett besök?

  SvaraRadera
 2. Köpingmarknaden var ingen hit förra året men det kan ju vara det i år. Du kan ju prova, om det är trist så åk till Gisslarbo.

  Angående din smak för hjul så är den extremt enkelspårig, det finns annat än DID med höga kanter i andra mer fantasifulla individers sinnen.

  SvaraRadera
 3. Nu skall du inte vara sådan. Det går alldeles ypperligt med Dunlop med hög kant oxå.

  Skulle faktiskt kunna tänka mig ett par till min Commando.

  Här har du ett annat 7-ekrat, bar färgen skiljer

  SvaraRadera