måndag 25 november 2013

Finndubb är findubb

Har satsat sparkapitalet finskt i år, inte Nokiaktier som det skulle kunna tros utan i härliga ringar med hundratals 9mm dubb i. Kommer sälja ett par uppsättningar och om du inte har testat att köra is med såna häringa svålar så har du missat något. Tycker själv nuförtiden att detta är den roligaste motorcykelåkningen som går att uppbringa. Road racing har sin charm men ondheten som det medför ibland förtar lite av nöjet, skaderisken på isen är helt klart lägre. Har under sommaren skaffat in en ny isknarr för vintern övningar, mer om den senare.

 Kolla va fränt det är, när vi kör på Spaden varvar Husan ur på sexan med högsta utväxlingen, toppar då över 160 blås, sen kommer svängen som det inte släpps av igenom förutom ibland då det ändå är lite kusligt när allt går i sidled.
Hör av dig om du behöver däck, finns arton, nitton och tjugoentum. Om du tror att det är roligt att köra på isen med endurodubb som många verkar tycka skulle vara en frän grej så tror du fel.

1 kommentar:

  1. Som komplement till mitt inlägg ang. Rudge-Cross så finns ju CROSS kvar och har tom en sida där man visar upp motorcyckeln så det finns säkert mera material att hämta för den vetgirige :)

    SvaraRadera