torsdag 21 november 2013

Honda dream

Tidigare i veckan riktades Fiatens mäktiga grill söderut mot Östergötland. När samma grill sedan riktades norrut mot mitt favoritlandskap var skåpet fullt med mestadels Honda CB 750 SOHC motordelar.
 Bland de godsaker som har hittats så fanns det en topp med så stora kanaler i att man kan rulla in en apelsin, även fräna röda brickor och hårdtryckta fjädrar var den bestyckad med.
 915cc cylinder för de hårda och 836cc för de blyga.
 Kammen närmast lyfter insugarn 9,5mm och utsugaren 8,2mm. Om nu vipporna har ett till ett utväxling vill säga.
Att hämta såna här lass gör att man blir sugen på att bygga en frän och fräsig Hondafyra, tråkigt nog ska jag inte det så om du har lust själv att ha en rask CB 750 och stålar i lomman som bränner kan hjälp fås med lösning av dessa två problem.
Slutligen så var Östergötland förr mitt favoritlandskap men eftersom de (östgötarna) inte ville ha mig, min familj eller vårt företag där så kommer det knappt upp på topp tiolistan ens, utan Sviesta samt vissa älskvärda personer skulle det ligga på botten endast följt av ett landskap. Vilket det är kommer jag inte berätta, då kommer jag bli illa omtyckt av flera tusen människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar