måndag 3 mars 2014

Ford Thames

Köpte en massa Classic Racer tidningar på Västeråsmarknaden för ett par månader sedan. Läser dessa med stort nöje och förundras över att fackpressen var så mycket bättre förr jämfört med nu. Det borde vara enklare att göra en bra tidning i denna tid vi lever nu men som prenumerant av sagda tidning föredrar jag åttiotalsvarianten före den nutida. Texten ovan kommer från en lång och bra intervju med Paul Smart som var en av de riktigt stora kanonerna i början av sjuttiotalet, vinsten på Imola 1972 med Ducati är kanske mest minnesvärd. Utöver det så vann han mycket annat och gifte sig även med Maggie Sheene vars bror nämns i samma urklipp.
Om jag fattar det rätt ser en Ford Thames ut som denna, måste vara en skön farkost att fara fram i 190 kilometer i timmen samtidigt som passageraren sitter beredd med släckarn bredvid med en cigg i mungipan.
Det där med motortidningar och bättre förr gäller inte bara just Classic Racer utan även de vanliga knarrtidningarna, måste dock ge en eloge till svenska Classic Bike som har utökat textmassan de senaste åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar