söndag 2 mars 2014

5%

 Kika noggrant genom ramrören, du set inte dubbelt, du ser trippelt. Att få in tre st ISR cyklar på samma bild är inte så lätt men nu råkar det stå en triss av dessa i verkstaden och det underlättar plåtslagandet. Den röda är Lasses och vi ska göra en gemensam ansträngning för att få igång den snarast, ska börja sätta ihop Kawasaki Z900 motorn de närmaste veckorna samt fundera ut hur resten ska komponeras för extramycket fart.
 Den med motorn i köptes för 3-4 år sedan, är väldigt okomplett och ramen har fått mycket stryk men är lagad, återstår att se hur bra det blev fixat. Motorn är en Suzuki GS1000E som enligt uppgift ska vara vass och frisk, även det återstår att se.
Den totala produktionen av ISR ramar ska vara 60 stycken, därav rubriken, Lasse har 2 st till så om jag skaffar ännu en så blir det 10%.
Slutligen så har det till min stora glädje dykt upp förföljare nummer 42, då han är från Frankrike och kör Moto Martin så får han en bild på French Connection med Trikolorlacken. Han har även en blogg som jag har kikat på, skriven på franska men det kvittar då det är mest en massa fräna bilder och rubriker, se länk. http://lazonenoire.blogspot.fr/

1 kommentar:

  1. Ser ut att vara tre av Ackes tidiga ramar med rundrör.
    Det snörper rejält i vill-ha-tarmen, men man borde kanske sätta ihop det jag redan har...

    /Bop

    SvaraRadera