torsdag 28 augusti 2014

Reservdelar

 Tallisen är lastad och klar, det var en sällsynt händelse idag då cykeln var klar ett helt dygn innan och inte klockan ett på natten som är det normala.
 Behövde lite nya reservdelar och som tur är finns det en stor MC-Demontering runt knuten som hade vad som behövdes. Exempelvis ett kåpstag som hittades i Ducatihyllan, just denna del är en sällan efterfrågad del då den kommer från det emballage som en Ducke (ja, jag vet att det brukar skrivas Ducce men borde inte det uttalas dutche eller liknande med den stavningen) leveraras i, passade perfa efter lite mindre modifiering.
I Hondahyllan hittades sen hylsan som gör att bakfälgen passar, CB 125 T hade nästan en exakt lika bit som behövdes. Vilken tur att Spinnin Wheels finns, billigt var det också.
Imorgon ska knarren luftas av kompetentare kusk än den har haft tidigare, det blir intressant.
På tal om kompetens följ Björn Gunnarssons resa på Isle of Man, igår kom han tolva bland 87 startande. Tycker själv att det är vansinne men tycker om Björn som gör det, länken är  http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?256807-ISLE-Of-MAN-racerapport!
Imorgon fredag är det race igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar