söndag 30 augusti 2015

4 av 4

 Karlskoga denna bana som jag inte tycker om men ändå brukar ha framgångar på levererade igen ljuspunkter i mitt liv. Struntade i fredagens träning och kom dit på lördagen, blev direkt vid anmälan avlurad en massa Nonshinetröjor i sekretariatet vilket brudarna lätt fixade med skönhet, charm och utnyttjande av mitt erkänt stora behov av smicker. Se så snygga de blev, det fattas en på bilden men hon var minst lika bra som de andra.
Racen på lördagen blev även de bra, vann enkelt i 250 men hade ett hårt race med Pecketten i Forgotten era och blev omkörd av Claes Gruvald på Ducati vilket gjorde att jag fick ta i lite extra och köra lite snabbare för att vara först i mål.
Pelles dag var dock inte lika lyckosam igår, han lyckades klyva motorn åt fel håll på sin Norton då vevaxelns motvikt lossnade, tänk er ett scenario med 3-4 kilo gjutjärn som snurrar med ca 7000 varv i minuten, tänk dig sen att det lossnar, bilden visar resultatet.

Dagens race var likadana som gårdagens förutom att Claes körde omkull framför mig i den kurva som nog kallas hårnålen, turligt nog utan att slå sig.
Vann alltså fyra race av fyra och det var ett mål som jag satte upp innan helgen och gissa om det är skönt nu när det är uppnått.
Vann idag Svenska cupen i både Tvåfemtio Classic och Stora Forgotten samt vilket kom som en överraskning Classic Honda Cup för bästa poängplockare på en Honda, inte nog med att en fin glasbit tilldelades mig utan även en nätt summa på 2500 kr samt medlemskap i klubben. Jag vill verkligen tacka Classic Honda Club för detta pris, fint som fnöske detta.

6 kommentarer:

  1. Tyckte väl att det var märkvärdigt att du hade så många sköna damer som supporters (groupies var väl den första förflugna tanken men så besinnade jag mig). Stort grattis!

    SvaraRadera
  2. Gissa vem som instiftade Classic Honda Cupen en gång i tiden? Jodå det var jag det :) Du är i fint sällskap nu bland andra värdiga vinnare.

    SvaraRadera
  3. Grattis Thomas,du är en jävel på att köra hoj.

    SvaraRadera