tisdag 18 augusti 2015

Hugges bok

 Köpte Bo Granaths bok på Årsracet och har nu läst den, förväntningarna var stora då historierna om denna man är många och smaskiga. För ett eller två år sedan lästes Rick Broadbents Ring of fire där det exempelvis står så här om Bosse.
 
 Nu visade sig boken mest innehålla olika tävlingsresultat och ombyggnationer av olika motorcyklar och då mestadels Husqvarna och det är intressant men just det personliga, det som gjorde att det fungerade att fara runt i Europa och tävla saknas. Troligen har jag missuppfattat allt som har hörts av de äldre i Stockholmstrakterna och fått allt om bakfoten.
 Fick den dock signerad vilket känns fint och om du är en nörd på sånt här som jag är så köp den, vill du läsa en bra historia och om racing skaffa Martin Strömbergs böcker.
Tycker att det är bra att Granath har skrivit denna bok, just att belysa hur det var att vara en Continental rider då det gick att leva på detta om man var bra nog vilket Bosse onekligen var. Även att han utvecklade mycket av grejorna själv uppskattar jag som gärna gör det också även fast mina knarrar inte går i VM. Han kom faktiskt femma i 500 VM på sin HVA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar