söndag 2 augusti 2015

Resultat team Nonshine

Fyra första
En andra
Tre tredje
Inga DNF eller DNS

Igår var det en stor dag för mig, hade med mig tre cyklar till Årsracet och alla tre vann i sina respektive klasser, själv plockade jag hem tvåfemtio med småHondan med Micke som trea. vann även stora Forgotten med Peckett McNab Suzukin.

Det som ändå var fränast var att den inhyrda smått kände kusken Peter Lindén tog Bakkern till seger i Formula 80-87. Med 750cc och något som kallas trackdays däck från Michelin visade han var skåpet ska stå. Då resten av toppoppositionen i klassen har minst 1000cc och säkert 30-45 hästar mer och kör på slicks så var det imponerande, låg vikt på cykeln och snabb pilot jämnade dock ut oddsen till vår fördel och segern var efter ett antal varv i Peters hand och han släppte den inte.

Idag gick det sämre, kom tvåa i tvåfemtio, Micke trea, vann Forgotten och Lindén fick tyvärr släppa en klar ledning då det antagligen blev strul med soppatillförseln, cykeln gick inte så bra efter det så det blev en tredjeplats.

Bra helg, bra väder, många gick och glänste i sina stiliga Nonshinetishor och det värmer en självbelåtelsetörstande själ som mig.
 
Snabbare än en kamera

1 kommentar:

  1. Imponerande, var där på lördag och vilken fantastisk dag på alla sätt. Bara att lyfta på hatten.

    SvaraRadera