tisdag 4 augusti 2015

Numero femtio

Stor glädje förra veckan uppstod då förföljare nummer femtio anslöt sig till skaran. Har hört att det ska vara krångligt att skriva upp sig på listan och själv vet jag ej hur det går till, femtian som är en för många av oss bekant figur kanske kan försöka sprida lite ljus och lärdom i ämnet så femtiettan, femtitvåan, femtitrean, femtifyran osv kan se hur det ska gå till.
 Bilden ovan visar Årsracets elegantaste besökare, Janne Räven som inte bara var stilig utan även fixade fram de Michelindäck som Lindén åkte på till ett mycket bra pris med hjälp av sitt stora kontaktnät. Räven är ett av mina riktmärken i livet för hur jag vill ha det om tjugo år.
 En annan som varit behjälplig med Bakkern är ägaren till Baldwinreplican ovan, för ett år sedan var detta en CB900 F2, polkagrismodellen. Nu är den så frän och har en finish som egentligen skulle göra den omöjlig att visa på denna webbens avigsida fast det får gå.
 Veckans dekal Grab On, sitter på förvånansvärt många knarrar från tiden även om handtagen ofta är utbytta så för den snygga klibban vara kvar. Förövrigt kanske det bästa som går att montera på en motorcykel om en helt vill tappa känslan av samhörighet med maskinen och vägen.

1 kommentar:

  1. Janne hälsade på hos oss också. Det var honom vi köpte projektet av.

    SvaraRadera