tisdag 17 november 2015

honda XBR 500

 Har en så kallad enstånka som ska säljas och det gärna snabbt. Startade just upp den och den går finfint utan några hörbara oljud. Cykeln är ovanligt nog svensksåld och inte en senare importerad från valfritt EU-land som brukar vara Tyskland, har ingen åsikt eller tro på att svensksålda japanska motorcyklar skulle vara bättre än tysksålda men i just detta fall är det en bra sak. De svenska såldes med full effekt som i denna är 44 raska hästar istället för under trettio halvstrypta astmatiska russ som tidigare nämnts är vanligt.
Fint bruksskick, behöver nya däck, Konidämpare bak, enkelkuts finns.
Kick är bra att ha men ska inte behövas, kollade laddningen och den fungera som den ska, elstart är inte så fränt men skönt. Fråga en ägare av Yamaha SR500 för mer info i det ämnet.
5664 mil ska den ha rullat, den som har lagt flertalet av dessa är nog en noggrann själ för den ser inte ut att kommit så långt.
Säljes för 16500 kr som den står, modellen har ökat i värde de senaste åren har det berättats för mig så pengarna försvinner inte om du handlar den.
Värdeökningen är nog inte så konstig då dessa är bra, om en inte kör för sakta och byter olja i tid så går de länge fast det största skälet till populariteten är nog trots allt grejen med en cylinder som puffar och låter.
Hojen kommer med en inte allt för stor sannolikhet vara såld eller bortbytt snart så var inte blyg om du är intresserad, bilda kö.

1 kommentar: