tisdag 3 november 2015

Semester

Kanske har du märkt det, kanske inte. Har varit iväg en vecka på årets första semester och lämnade över rodret till vår vän från Säter som gjorde lysande arbete som heltidsbloggare, känns nästan som om rätsidan börjar kika fram.
Förut när det semestrats så brukar kameran vara full med bilder på allsköns intressantheter  men icke denna gång, har knappt ens tänkt på motorcyklar. Skulle ha gjort en avstickare till Aragon för att titta på Peter Lindén och de andra snurra runt i fyra timmar med en väldig fart men ställde in då det skulle blivit 110 mil bilåka under ett dygn. Ångrade mig dock den dagen, borde ha åkt.
Egentligen var en Citroen Mehari det enda av intresse som siktats under en veckas vistelse i Cabo des Palo. Kan rekommendera platsen och även det hus vi hyrde, bra dock om du har en  6-8 personer med dig då det är stort. Schysst grej är att om en öl tas på takterrassen så kan Medelhavet ses i ett panorama på mer än 300 grader.
Nu kör vi på vidare, började lite med den däringa Moto Guzzin som köptes för ett par månader sedan, det kom med en ny CDI vid det köpet och den har jag letat efter sen dess men hittade boxen till slut på ett bra ställe och har nu fått den att funka på alla två cylindrar, dock inte bra eller länge. Började rensa förgasarna igår och det var ingen lättsam historia, fulla med både skit och packningsmassa. Gick lite bättre sen men måste nog rensa vidare.
Ska få den att fungera bra sen ska den nog säljas, har efter lite funderande kommit fram till att detta inte är vad min kropp behöver. Om du är intresserad så hör av dig, kan bli en fin cafe racer, har redan konceptet klart i min skalle, kan ingå i köpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar