måndag 8 februari 2016

10.000

Maj 2013 så skrevs det på denna webbens avigsida om statistik och ett mål sattes att ha tiotusen besök under en månad, var sen uppe i 9.500 både den vintern och den förra men lyckades aldrig klättra över gränsen, i somras var vi återigen nära sen kom det en dipp som var både kraftig och moralsänkande som höll i sig till december då det började öka. Nu när detta skrivs så kommer Nonshinebloggen antagligen för första gången ha ett femsiffrigt besöksantal under en månad. Detta betyder inte att det varit så många olika inne och kikat utan att du och många andra sammanlagt har glanat på sidan under en månad. Känns lite stort för mig, pratade med Sätermannen om det för en vecka sedan att vi eventuellt var på väg mot detta mål men han kunde inte vara mindre intresserad. Ni kan ju förstå varför han inte tävlar och varför jag gör det.
Annars är det segt med byggandet av racers, har en massa annat som stör just nu som är trista historier allahopa men den femsiffriga siffran är en ljuspunkt.

4 kommentarer:

 1. Hoppas på höga siffror,ökar med Rob North uppdateringar.
  #55.

  SvaraRadera
 2. Nu är du lite orättvis, klart jag gläds. Bara det att som dalmas är man van med en positiv och uppmuntrande omgivning å har helt enkelt inte samma bekräftelse törst.

  SvaraRadera
 3. Nu är du lite orättvis, klart jag gläds. Bara det att som dalmas är man van med en positiv och uppmuntrande omgivning å har helt enkelt inte samma bekräftelse törst.

  SvaraRadera
 4. Nä, ni från Dalarna är ju alltid bäst

  SvaraRadera