söndag 14 februari 2016

13 - 1


Fint att det är tändning på gång till Trippeln, den vill vi ju alla ha ut på banan! Risken är väl dock att Skrotbaronen fördärvar det fina arbetet nerlagt hittills med pluggar som tar udden av det hela. Enligt en enkel undersökning med hjälp av den stora auktionssidan råder det ingen tvekan om vad Kreti, Pleti och allmänheten i övrigt föredrar när det kommer till reklam för tändstift. Å inte vill man göra reklam för något man inte använder? Å inte använder man något som inte funkar? I matchen mellan gott och ont står det nu 13 mot 1.

 Ödmjukt

13 kommentarer:

 1. Du behöver inte köpa kineständstiftsreklam, du kan få av mig, jag har massor, helt oanvända och likaså oanvändbara.

  SvaraRadera
 2. Japanska tändstift!?
  https://en.wikipedia.org/wiki/NGK

  SvaraRadera
 3. Kines, japan, whatever.
  Ser förresten på datumen som auktionerna gäller att detta är något som mannen från Säter har fått leta långt bak i tiden for att hitta. Ibland så blir det konstigt och någon faktiskt vill ha en dålig grej innan de kommer på att det är just det, en dålig grej.
  Gjorde en sökning på sålda delar på Tradera gällande NGK och Champion, det enda som var sålt på NGK sidan var stift till SAAB tvåtakt för 149kr. Championstift till lika SAAB hade sålts för 415kr, 18 bud på den auktionen.
  Så det så.

  SvaraRadera
 4. Ajajaj. Förutom att det är lite otidsenligt inkorrekt att bunta ihop asiater i en enda stor hög är det framförallt oroväckande om Hr Demontören inte kan svara för om delen passar en japansk eller en kinesisk mc.?.
  Kan vi lita på att en sådan herre har koll på sina stift?

  SvaraRadera
 5. Vurmet för att stoppa i champinjoner i motorer härrör förmodligen från mitten av förra seklet. Under detta sekel fanns det initialt även ljudutrustningar från öriket. I dagsläget för de en något tynande tillvaro. Jämförelser går även att göra inom mc-industrin och jag vet inte om slutsatsen alltid blir att saker som kommer från öriket Storbrittanien är bättre än saker som kommer från öriket Japan. Kör själv med NGK ända sedan ett Boschstift havererade min 125:a och det går så bra så.

  SvaraRadera
 6. En kan ju undra hur många race Pelle och Sätermannen har vunnit med NGK egentligen då de är så bra.

  SvaraRadera
 7. Haha 100 poängare till dej Thomas.
  #55.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låt inte den mörka sidan locka över dig Lennart.

   Radera
 8. Tänk ifall du gick och vann med andra stift. Det kumde ju antyda talang.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle inte vinna med NGK i motorn, skulle inte komma i mål, talang eller inte kvittar.

  SvaraRadera
 10. Bitterhet klär dig inte Thomas. För övrigt kan jag meddela att NGK hjälpt mig till en Endurance seger. Å din Endurance karriär, hur går den?

  SvaraRadera