onsdag 3 februari 2016

Veckans brallis

Hon har nog varit med förut för länge sen men tål att synas igen. För ett år sedan var familjen uppe i Fagersta och kikade lite och kom in på en hembygdsgård/industrimuseum eller liknande. Slöbläddrade i en bok om dubbtillverkningen i nämnda stad och då dök veckans brallis upp på ett uppslag, i texten stod det att denna reklam inte hade kommit förbi moralens väktare och aldrig kom längre än förslagsstadiet. Vi vet bättre. Snygg är hon, undrar vad hon heter.

4 kommentarer:

  1. Snabba hojar o snygga brudar, man skulle kunna tro att medelålders män är bloggens målgrupp. För övrigt har jag faktiskt lagt några arbetsskift i SECOs lokaler, minns att vi inte hade invändningar när nån halvbas kom och bad oss lägga ner arbetet en stund för att lyset skulle släckas och verkets tjejer lysa med sitt Luciatåg. Hög kroppslig standard höll de anställda töserna, minns dock inte om just denna brallis jobbade det skiftet...

    SvaraRadera
  2. Betänk att "brallisen" idag förmodligen är jämngammal med din mamma... Hon blir nog glad när du ringer :) Din mamma alltså.

    SvaraRadera
  3. Jag har räknat lite på det där, hon torde vara runt sextio idag men säkerligen snygg fortfarande.

    SvaraRadera