fredag 19 februari 2016

17 år senare

Roade mig med att montera kåporna på trippeln, de passade utmärkt. Däremot var den blytung, gissar att den kommer användas i början men när cykeln kommer vara lite mer utprovad så blir det nog ett enkelt sätt att lätta den medelst inhandling av nytt vindskydd.
Dekalerna skvallrar lite, 1999 är det troligt att cykeln var i farten senast med tanke på att det var 50-årsrace förra året. Fyran avslöjar att en fjärdeplats i cupen bärgades 1998 vilket var bra med tanke på hur konkurrensen var det året i klassen. Minns någon vilka som var i farten då, Hasse med Ducatin, Colin och Magnus på Sunshinetripplar, Geir med Nourish, Johnny kanske med XR750 samt ett par till snabba piloter på likaså snabba cyklar.
Minor Screen var Håkans firma på den tiden, hans nya heter ZID och den ska du anlita om du behöver något tryckt.

6 kommentarer:

 1. Flera förare 1999 i750. Fridman BSA,Mats-ola Norton,Holmström Norton,Stenlund Triumph.Poul-Jörgen Taul BSA.Ronny Gren Triumph,Sverre BSA,Grunditz HD.Rösstad BSA,Ogeborn Honda,Christophersen Yamaha,Kordovsky Norton,Rygh BSA,Dom var totalt 35st anmälda,det var tider det.
  #55.

  SvaraRadera
 2. Ser bra ut! Ett samtal till Wenners Motor och ett till Wurth så kan du använda glasfibret som det är!?

  SvaraRadera
 3. Om jag ringer Avon kanske jag inte behöver byta däck heller.

  SvaraRadera
 4. clever guy never die.

  Vad är det för fel på Avon?

  SvaraRadera
 5. Det är inget fel på Avon, men om det är 17 år gammalt gummi så kanske det är fel på dem.
  Skulle gärna köra Avon men de är så dyra och slits så fort så jag provar med Conti först.

  SvaraRadera
 6. 1996 blev den 2:a. Med ungefär samma gubbar. Bara Magnus Carlsson före i serien. Många 2:a, 3:e -placeringar och DEN ENDA VINSTEN på Vålerbanan (innan den blev förlängd). Med hjälp av en jagande och omkörande Geir Jacobsen så körde vi (Geir och jag) ifrån alla. Hasse som körde Laverda bröt men han hade garanterat blivit ifrånåkt i alla fall (syntes tydligt på träningstiderna) Magnus Carlsson sa att vi körde som "idioter" (vilken komplimang). Geir körde om mig in i sista böj men jag svarade och var bara så där lite som det behövs före imål. Hade sedan ont i ansiktet en hel vecka för det stora leendet som fastnade i ansiktet efter denna händelse.

  SvaraRadera