lördag 27 februari 2016

Motordjävlablogg

SYND

Synd finns i olika varianter. Lite synd är det att de är så taskiga mot dig Thomas, man lägger sitt jävla klickgolv hur man vill! På den ledd som ger minst spill, på den ledd som låter ljuset följa springorna, på den ledd som tanten säger, på den ledd som ger rummet en mer fyrkantig känsla, på den ledd som ger en mer avlång känsla... Har de aldrig lagt ett djävla klickgolv?
 Mer synd är det att ett djävla golvläggarinlägg får kommentarerna att nå toppnivåer. Det här är en blogg av, om och för folk som pysslar med oljigt gammalt skit! Människor som kanske nån gång tvingas av livet att ägna sig åt banala sysslor, men som hellre gasar så ini helvete att deras motorer sprängs i bitar!

 Ödmjukt?

4 kommentarer:

 1. Den där biten av vevaxel känner jag igen. Kan också avslöja att jag förutom spränger motorer ibland även lägger golv. Men bara för det, kommenterar jag inte någon som mer eller mindre blivit tvingad av TV att agera som herr Timell. Thomas; du har gjort en storartad insats. Dessutom har du lagt golvet på rätt ledd om du vill att rummet ska uppformas mer likformigt. Annars har jag ful1 förståelse för det ekonomiska argumentet.

  SvaraRadera
 2. Instämmer helt med Sätermannens inlägg. / Bertil

  SvaraRadera
 3. Argsint efter några lördagsöl? Anfäkta och anamma, svordomar och förbannelser i var och varannan mening.

  SvaraRadera
 4. Jag kan lova att det inte har tagits ett par lördagsöl eller annat slikt i Sätermannens boning, han kan ha kul utan sprit.
  Tackar även för stödet i golvläggarbranschen, en del kan inte förstå att det finns fler än ett sätt att göra även en sån sak som att lägga ett klickgolv på. Att det sen blev i detta fall bättre att göra på det sätt som verkar vara fel enligt gängs norm är ännu svårare att klyka.

  SvaraRadera