torsdag 12 september 2013

Utgångsläget


Imorgon ska grillen vändas mot Danmark för deltagning i det sista racet för året. Utgångsläget är ganska gynnsamt då endast 12 poäng behöver bärgas för seger i Nordiska Mästerskapen samt Nordiska Cupen. Det kan verka enkelt då 50 poäng har tagits vid de senaste tävlingarna men i Norge togs inga så om oturen grinar en i ansiktet så blir det inte någon cupvinst vilket var målet med detta år. Med tanke på att jag är van med att befinna mig mellan näven och väggen så skulle det inte förvåna mycket om den planen fallerade på ett sätt eller annat. Kommer hursomhelst inte satsa så hårt på segrar i heaten utan försöka ta de poäng som behövs.


 Hittade en kärra i skogen för ett par veckor sedan, hjulen var intressanta då de troligen är från en motorcykel från ca 1915-25. Vad däremot vets det lite om, experten i familjen på gammalt knarreri visste heller inte råd så om du klipper denna kommer imponeringen vara massiv på denna webbens avigsida.
 Skönheten i skrot, var och letade en bilskrot som ej hade rörts sen 1985 igår men den rensades upp för 3-4 år sedan ficks det besked om vad samtal med infödingarna på platsen.

3 kommentarer:

 1. Thomas.
  Igår såg jag nåt misstänkt likt en gammal skrot bakom ett stort plank på vänstersidan av vägen mellan Kolbäck och Eskilstunavägen. Det låg en kaminfirma och metallindustri i närheten...

  SvaraRadera
 2. Jag har en bekants bekant som bor i de krokarna, ska följa upp det spåret om han siktas.

  SvaraRadera
 3. Däcket ser fint ut iaf! Lite skokräm på det där så blir det som nytt.

  SvaraRadera