onsdag 9 mars 2016

Bästa blaskan ?

 Har fått Hondaklubbens magasin i brevlådan och är imponerad. Fina bilder och fina reportage för oss som gillar Classic Racing samt gamla motorcyklar om än bara Honda, det mer än vi kan begära.
Två uppslag med Robert och Johan som började med racingen i mogen ålder för ett par år sedan och har på ett föredömligt vis kört både fort och förgyllt depålivet med sina personer. De är förövrigt även sponsorer åt MCHK Racings verksamhet med sin firma KAR Design vilket är en bra sak.
Hela tre uppslag ägnas sedan åt sjufemtigutten Leif Christiansen som säkert även han förgyller mångas vardag fast det vet jag inte då vi knappt har talats. Han är dock säkert en hygglig karl hursomhelst då ingen i min närhet någonsin yrkat på annat.
Även Spinnin Wheels kunder får komma till tals med vad de har handlat hos oss, en av bilderna har tagits av er bloggare, gissa vilken.
Tycker att det är otroligt bra att få ihop en tidning som denna på 48 sidor utan att det finns en betald redaktör utan mer är ett fritidsintresse, Peter Lundin och hans kollegor som skriver och plåtar ska all beröm de kan få, det förtjänar de.

3 kommentarer:

  1. Det var väl Leif du tog andra platsen av när du åkte Triumph.

    SvaraRadera
  2. Jo det var nog Leif men jag har inte pratat med honom om det, minns att han försökte göra motstånd men det hade han ringa framgång med.

    SvaraRadera