torsdag 10 mars 2016

Bromsa tiden

Klockan eller i alla fall delar av den har suttit på en Tech3 Yamaha om minnet stämmer, då kunde den bromsa både tid och rum för så känns det nog då en M1 Yamaha på fullt ska hejdas från en sanslös hastighet på en sträcka som är alldeles för kort innan kurvan tas med en fart och ackuratess som vi andra dödliga inte kan förstå och om vi försökte skulle det inte sluta bra.
Uret sitter på väggen i köket hos en kamrat som denna kväll ringde till mig i ett sista desperat försök att försöka förstå varför hans Kawasaki inte gick, gav honom ett par råd som alla visade sig vara fel. Det rätta hade jag inte ens vågat ge honom även om det vetats då det var lite väl enkelt. Glad var han dock ändå när det berättades oavsett fel då knarren gick igen.
Det är en skön känsla det där då felet hittas efter mycket om och men, värre när felet hittas och en faktiskt inte vet vad det var. Har haft ett sånt fel på Pecketten flera gånger som gäckat men nu vill jag i alla fall tro att vetskap om det finns, lyckades fixa det direkt sista gången..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar