tisdag 22 mars 2016

Spännande i Fellingsbro

 Har varit i Fellingsbro och tycker platsen verkar hur spännande som helst. Exempelvis så gjordes en liten felkörning som gav napp med en särdeles intressant gårdsplan full med fränheter.

 Exempelvis två American kranbilar, mekanik som syns är en lisa för ögat, önskar nästan att en vore så intresserad i ämnet så det fanns anledning att knacka på och fråga snällt om en av dessa var till salu. Trist nog är inte mitt intresse för ringa för att kranbilar eller ännu hellre lingrävare behöver inhandlas.
 Bakom ena jänkaren fanns en Ford med en hudratjuetta på flaket, mittemot denna gårdsplan på andra sidan gatan hängde en militär Corvair.
Fellingsbro har nog mer att erbjuda än en kan tro, ska exempelvis vara åtta stycken loppisar igång under sommaren, förfallna hus med säkerligen både spännande innehåll och historier, mm.
Är av den åsikten att GPS är fördummande samt gör att man missar mycket annat sevärt och idag visade det sig vara rätt åsikt. GPS är nog en fluga som går över även om det måste sägas att det är bra att ha när varvtider ska tas med Laptimern. 

1 kommentar:

  1. Intresseklubben kan notera att Corvairen har VW motor och fungerar bra.
    Byggarn har ett antal märkligheter på sitt samvete varav en är en amfibiebuggy:
    https://youtu.be/xod_OX5MQxM?t=171

    Sten, Veloclosettemannen

    SvaraRadera