torsdag 3 mars 2016

Snyggt så det stör

En god vän skickade denna bild till mig, har sett den en gång förut i en tidning men vet inte mycket om den, tror att ramen är fransk, motorn är säkerligen en GS1000. Har sökt lite om cykeln men inte fått svar, vem vet mer.
Det som slår mig när det har detaljstuderats är hur snygg den är och hur snyggt detaljer är utförda. Även lacken är föredömlig samt att Mercan bakom har samma kulörer vilket torde skvallra om att det fanns lite kapital bakom detta styre.
Undrar om den var lika snabb som den ser ut, var finns den idag, om du vet berätta endast det för mig.

8 kommentarer:

 1. Eftersom MC-shopen verkar vara en sponsor så kanske Benny Mortensen som hade Shopen från start kan veta något, han köpte min Suzuki RG250 Gamma förra året, han bor kvar i Karlstadtrakten och håller på med travhästar, dock finns mcintresset kvar.

  SvaraRadera
 2. Skicka gärna en fråga till Benny om detta om du har hans adress.
  Du har även en SZR660 som du skriver om på din blogg, är den såld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har skickat Benny M:s kontaktuppgifter till din skrotmail /Mats

   Radera
 3. Jag har tidningen/ar med bilder och repotage om hojen,kommer gärna upp vid tillfälle om du vill läsa mer om den,Jan-Olov Odeholm körde väl den??MVH Tor-Björn Andersson/Köping

  SvaraRadera
 4. Lite moto martin stuk på ramen, eller?
  /bop

  SvaraRadera
 5. SZR660 finns i garaget, nytt bakdäck och svart originallack reggad med 25kw men ej strypt, tänkte lägga ut den på Blocket i vår, men om Herr Grandell har vägarna förbi Karlstad så kan du hämta den mot en mindre ersättning, du kan ju passa på att hälsa på Benny M samtidigt. Ring mig 070-3030935 så kan vi nog komma överens /Mats

  SvaraRadera
 6. Det var nog den som Odeholm körde. Tror det var någon racing-version av Martin. Vill minnas att han hade väghållningsproblem och funderade på att ändra gaffelvinkeln.

  SvaraRadera
 7. http://www.pejer.info/bengtJ_PEJER_Odeholm%202.jpg

  SvaraRadera