tisdag 15 mars 2016

Fullshine

Du kanske har märkt en viss lathet från min sida, hittar inte inspiration att börja bygga men klockan går. Valde igår att dra på mig de svarta kläderna och gå ut och byta däcken samt putsa fälgarna på trippeln. För att göra en sån sak kvittar det om det finns inspiration eller inte, blir inte roligt ändå så då är det ju bra att göra det då andan tryter i största allmänhet, man förlorar ju inte sina fina känsla om den inte finns där från start.
Konstigt nog var det riktigt skönt arbete, blankt blev det och de uttjänta däcken som vann både i Sverige och Norge förra året kommer fungera finfint då det ska testas.
Tråkig grej är att Contidäcken är så tunga, jämförde med Avonet som satt på fälgen och det var nog ett kilo lättare, fast å andra sidan skulle inte ett Avon som suttit bak på Pecketten två racehelger vara så mycket att återanvända.
Gungor och karuseller, det som det tjänas in ekonomiskt mot Avon förloras troligen i accelerationerna ur svängarna med Conti.

1 kommentar:

  1. Putsa??? Måste du döpa om teamet nu? Eller har du tänkt lacka över de polerade ytorna med mattsvart färg eller bestryka dem med dinitrol som sedan får torka in?

    SvaraRadera